Afslanken met shakes

Niet alleen bestaat er een proteine dieet, ook bestaan er proteine shakes. Hierbij gaat het dus om shakes waarbij eiwitten de basis vormen. Deze zul je dus als vervanging gebruiken voor maaltijden en hiermee zou je dan moeten kunnen afslanken.

Ook voor proteine shakes geldt, net als voor het proteine dieet, dat je er wel degelijk resultaat mee kunt behalen, maar dat dit ook snel weer teniet wordt gedaan als je stopt met de shakes en je normale voedingspatroon weer oppakt.

Hoeveel shakes per dag om af te slanken?

Hoeveel shakes je per dag moet nemen hangt ervan af hoeveel maaltijden je wilt vervangen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor slechts 1 shake per dag, maar er zijn ook mensen die wel tot 3 shakes of meer per dag tot zich nemen.

Het zou best kunnen dat je in afzienbare tijd wel resultaat gaat zien. Maar nogmaals, dit zal niet blijvend zijn want je kunt niet eeuwig aan de shakes blijven. Daar komt ook nog bij dat afslanken via proteine shakes en behoorlijk dure aangelegenheid kan zijn. Ook stuit je bij proteine shakes op het feit dat er een aantal belangrijke voedingsstoffen in ontbreken, wat eigenlijk ook het geval is bij een proteine dieet. Hierdoor zal je lichaam van slag raken en bestaat de kans dat je uiteindelijk nog verder van huis bent als dat je begon met de shakes.

Geplaatst in Berichten.