Afslankpillen en andere onzin

Wie nog steeds de hoop heeft dat afslankpillen of iets in die richting kunnen helpen bij afslanken zal ik even uit de droom helpen. Het is natuurlijk volstrekt onzin. Er zijn ook geen zaadjes die je kunt planten en waarbij ineens een geldboom gaat groeien. In deze categorie stop ik de afslankpillen.

Als het zo makkelijk was dat je een pilletje per dag tot je kon nemen en dan geleidelijk aan zou afslanken, waarom zijn er dan nog altijd zo ontzettend veel mensen die te kampen hebben met overgewicht? Het zijn vaak de mensen die ten einde raad zijn en alles al geprobeerd hebben om af te slanken die zich dan maar wenden tot afslankpillen.

Afslanken met pillen is onzin

Het bestaat simpelweg niet dat je gewoon alles kunt blijven eten en drinken wat je maar wilt en doordat je er elke dag een pilletje bij inneemt zou die ervoor moeten kunnen zorgen dat je afslankt. Ik snap dat je alles eens geprobeerd wilt hebben, maar het is doodzonde om daar je geld aan te geven. Diep van binnen weet je zelf ook wel dat het niet werkt, maar je wilt het risico ook niet lopen dat die pillen net bij jou wel werken. Zo is het toch? In dat geval ben je nog beter af met een proteine dieet. Daarvan kan ik je nu al zeggen dat je daarmee niet voor altijd van je overgewicht af zult komen, maar op korte termijn zal het meer teweeg brengen dan een afslankpil ooit zal doen.

Geplaatst in Berichten.