Koolhydraatarm dieet

Een proteine dieet is in feite een koolhydraatarm dieet. De basis ligt in de gedachte dat koolhydraten de grote boosdoener zijn. Op basis hiervan is een dergelijk dieet als het koolhydraatarm dieet samengesteld. Met zo’n dieet wordt er slechts op 1 manier geprobeerd van het overgewicht af te komen. Dit is niet juist en daarom zal zo’n dieet ook nooit voor langere tijd kunnen werken.

Door verstandig met de inname van koolhydraten om te gaan is het helemaal niet nodig om de inname zo drastisch te beperken als gebeurd met een koolhydraatarm dieet of een proteine dieet.

Het product van Jesse van der Velde zoals op hoofdpagina is te zien zal je heel goed leren om een balans te vinden in de dingen die je tot je neemt. Dit geldt zowel voor eten als voor drinken. Het is heus niet verboden om te snoepen wanneer je graag wilt afslanken. Iedereen heeft wel eens geprobeerd om een tijd lang te stoppen met snoepen, maar op den duur is de verleiding zo groot dat je je toch overgeeft. We kennen het allemaal.

Vandaar ook dat een koolhydraatarm dieet en met dit dieet nog vele andere diëten gewoon simpelweg op de lange duur niet werken. Het is niet gezond om continue bezig te moeten zijn met wat je allemaal niet mag eten of drinken. Hier continue mee bezig zijn werkt precies tegenovergesteld en zal het verlangen vergroten.

Geplaatst in Berichten.